Ημερίδες Αιτωλοακαρνανίας

Ημερίδα Αιτωλοακαρνανίας 2008

 

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του πολυσυνεδρίου Forum Ανάπτυξης 2008 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, την Δευτέρα 7/4/08, με θέμα: «Κοινές Δράσεις για την υπέρβαση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων με την αξιοποίηση και των επενδυτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών κοινωνιών. Παραδείγματα Αξιοποίησης».

Ημερίδα Αιτωλοακαρνανίας 2009

Δελτίο Τύπου 2010

Το πολυσυνέδριο Forum Ανάπτυξης 2010 ξεκινά τις φετινές του εκδηλώσεις με την διοργάνωση της Ημερίδας Αιτωλοακαρνανίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 & Σμύρνης), με θέμα «Ο Καλλικράτης στο Δυτικό Άξονα – Αναπτυξιακές προοπτικές χωρίς σύνορα».Στην επιλογή του φετινού θέματος των ημερίδων του Forum Ανάπτυξης, ελήφθη υπόψη η τρέχουσα επικαιρότητα που δημιούργησε η πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας με το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Παράλληλα όμως αποτελεί και συνέχεια των πολύχρονων πρωτοβουλιών του Forum Ανάπτυξης για τη διαμόρφωση κοινών αναπτυξιακών στόχων και την επίτευξη συνεργασιών στη Δυτική Eλλάδα πάνω σε θέματα διαπεριφερειακού ενδιαφέροντος.

Εισηγητές στην ημερίδα Αιτωλοακαρνανίας του Forum Ανάπτυξης 2010 θα είναι οι:

 

  • Τάσος Αποστολόπουλος, Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος
  • Δημήτρης Σταμάτης, Βουλευτής Αιτ/νίας, Τομεάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης ΝΔ
  • Κωνσταντίνος Αντζουλάτος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας
  • Γεώργιος Καραμπάτος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας
  • Παναγιώτης Τσιχριτζής, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτ/νίαςΘα ακολουθήσει συζήτηση στα πλαίσια των παρεμβάσεων που θα κάνουν εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Νίκος Κανής, Εκδότης της Εφημερίδας «Μαχητής». Την διοργάνωση της Ημερίδας Αιτωλοακαρνανίας του Forum Ανάπτυξης 2010, έχει η «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ» και ο «Σύμβουλος Eπιχειρήσεων» με συνδιοργανωτή το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και υποστηρικτή τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας. Κεντρικός χορηγός της ημερίδας είναι ο ΟΤΕ, ενώ χορηγοί είναι οι εταιρείες ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., ΕΣΠΑ-Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή ΠΔE και η ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ. Xορηγός επικοινωνίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΧΕΛΩΟΣ TV.

Ημερίδα Αιτωλοακαρνανίας 2010

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine