Ειδησεογραφία

«Υγεία και Ανάπτυξη» στον Λύχνο

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή αφιερωμένη στην «Υγεία και την Ανάπτυξη» θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα 20 Ιουνίου στις 8 μ.μ. από τη συχνότητα του «Λύχνου» που εκπέμπει από την Πάτρα στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Στιγμιότυπα από το 4ο Forum Υγείας

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το 4ο Forum Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Αστήρ», έχει αναρτηθεί στο προφίλ του «Συμβούλου Επιχειρήσεων» στο Facebook.

Πληρωμές μόνο με ειδική εκκαθάριση και νέες διαδικασίες

Αλλαγές στη δομή, την οργάνωση και τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ ανήγγειλε από την Πάτρα ο πρόεδρος του Οργανισμού Σωτήρης Μπερσίμης, κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του ΕΟΠΥΥ που έθετε το ερώτημα: «Μπορούν να συμπορευτούν σήμερα Υγεία & Ανάπτυξη στη χώρα και στη Δυτική Ελλάδα;» και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου FORUM Υγείας.

Ασφαλιστικό και φορολογικό συνιστούν θηλιά για τους ελευθέρους επαγγελματίες

Το 2018 θα δοκιμαστεί η ρευστότητα των ατομικών ιατρείων, καθώς αλλάζουν άρδην τα δεδομένα με το νέο φορολογικό συνδεδεμένο με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση. Η νέα πραγματικότητα εκτιμάται ότι οδηγήσει και σε περαιτέρω διαφυγή γιατρών στο εξωτερικό.

«Κλειδί» η αγωγή υγείας στα σχολεία

 Στην κορυφή της παιδικής παχυσαρκίας βρίσκεται η χώρα μας, καθώς ένα στα τέσσερα παιδιά (ποσοστό της τάξεως 40%), είναι υπέρβαρα! Η υπερβαρότητα στα αγόρια ανέρχεται στο 34% και στα κορίτσια στο 30%, ενώ σύμφωνα με τις έρευνες το 28% των παχύσαρκων ενηλίκων ήταν και υπέρβαροι ανήλικοι.

Σημαντικά οφέλη από τις κλινικές έρευνες

 

Η σύγχρονη κλινική έρευνα, οι βασικές έννοιες και το νομικό πλαίσιο των κλινικών δοκιμών, η διαδικασία επιλογής των ασθενών, οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές, αλλά και η κλινική έρευνα σαν ευκαιρία πρώιμης πρόσβασης σε καινοτόμα φάρμακα και σαν βήμα ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας, ήταν τα θέματα, που αναπτύχθηκαν σε μια από τις ενδιαφέρουσες συνεδριάσεις του 4ου Φόρουμ Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine