Ειδησεογραφία

Στιγμιότυπα από το 5ο Forum Ενέργειας

 

Ακολουθούν ενδιαφέροντα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το διήμερο του 5ου Forum Ενέργειας.

Οι εκθέτες του 5ου Forum Ενέργειας

Για μία ακόμη φορά το Εκθεσιακό Τμήμα του Forum και οι εκθέτες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού που βρέθηκαν το διήμερο της προηγούμενης Παρασκευής και Σαββάτου 1 και 2 Απριλίου, στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

Ενεργειακές Καινοτομίες του Πανεπιστημίου Πατρών στο 5ο Forum Ενέργειας

Για μία ακόμη χρονιά στο 5ο Forum Ενέργειας παρουσιάστηκαν ενεργειακές καινοτομίες του Πανεπιστημίου Πατρών που μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό που επισυνάπτεται.

Εκδήλωση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος-Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος-Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας: «Η ενέργεια αλλάζει την τύχη της Δυτικής Ελλάδας»

 Η έλευση του φυσικού αερίου και η προοπτική των υδρογονανθράκων δημιουργούν νέα δεδομένα για τη Δυτική Ελλάδα, δημιουργώντας σοβαρές προοπτικές ανάπτυξης. Οι πτυχές αναλύθηκαν στην εκδήλωση με θέμα «Εθνικός και Περιφερειακός Ενεργειακός Σχεδιασμός με ορίζοντα το 2020» που πραγματοποιήθηκε από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος , στο πλαίσιο του 5ου Forum Ενέργειας.

«Οι εξαγγελίες που μέσα σε ένα χρόνο γίνονται πράξη»

Το παρακάτω κείμενο πρόκειται για άρθρο του Γενικού Γραμματέα ΤΕΕ/ΤΔΕ Βασίλη Αϊβαλή.

Εκδήλωση ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας: «Έξυπνες τεχνολογίες εξοικονόμησης Ενέργειας»

Καταλύτη στην παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας αποτελούν οι νέες τεχνολογίες που παράγουν τα ερευνητικά ιδρύματα της Πάτρας, κυρίως μέσω των Ανανεώσιμων Πηγών (ΑΠΕ), οι οποίες συμβάλλουν αφενός μεν στην προστασία του περιβάλλοντος αφετέρου δε στη μείωση του κόστους.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine