Ειδησεογραφία

Εκδήλωση Δημοτικής Παράταξης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση - ''Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη''»

Την ενότητα «οι υποψήφιοι συνδυασμοί για τον Δήμο της Πάτρας καταθέτουν τις προτάσεις τους για τις ενεργειακές προτεραιότητές τους στο Δήμο και στην περιφέρεια» και τις εργασίες του διήμερου 3ου Forum Ενέργειας, έκλεισε ο Δημοτικός συνδυασμός «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.) «Πάτρα, Ανθρώπινη πόλη».

Εκδήλωση Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πάτρα»

Την πρόταση της «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» για την δημιουργία ενός περιβαλλοντικού πάρκου στο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, παρουσίασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ανδρέας Τζουραμάνης στο πλαίσιο του «3ου Forum Ενέργειας».

Εκδήλωση Δημοτικής Παράταξης «Αγωνιζόμενοι Πολίτες»

Στην εκδήλωση του Δημοτικού συνδυασμού «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» στα πλαίσια του 3ου Forum Ενέργειας, η παράταξη «Αγωνιζόμενοι Πολίτες» παρουσίασαν τις απόψεις τους για το «ενεργειακό ζήτημα», την αξιοποίηση των ΑΠΕ, την εξοικονόμηση ενέργειας σε δημοτικά κτίρια, σχολεία και δημοτικό φωτισμό αλλά και τα μέσα μεταφοράς.

Εκδήλωση Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή»

Ο κύκλος της παρουσίας των Δημοτικών Παρατάξεων στο 3ο Forum Ενέργειας άνοιξε με το συνδυασμό «Νέα Αρχή» που πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Μαρτίου την εκδήλωση του με θέμα «Horizon 2020 και οι προοπτικές του / Νέα συστήματα και νέες καινοτομίες για την εξοικονόμηση ενέργειας».

Οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες στο «3ο Forum Ενέργειας»

Σε ένα πεδίο σύγκλησης απόψεων προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά λάθη στον Ενεργειακό Τομέα αλλά και κατάθεσης προτάσεων για λύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), εξελίχθηκε η πρώτη κοινή δημόσια παρουσία των υποψήφιων Περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας που διοργάνωσε το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Μαρτίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διημέρου «3ου Forum Ενέργειας» στο ξενοδοχείο Αστήρ Πάτρας.

Ολες οι εκδηλώσεις του 3ου Forum Ενέργειας - Αναλυτικό πρόγραμμα ομιλητών

  Πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στις 14 και 15 Μαρτίου 2014 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα το «3ο Forum Ενέργειας». (Ώρες λειτουργίας:14/3 από 5:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. και 15/3 από 10:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.).

3ο Forum Ενέργειας

Το «3o Forum Ενέργειας» διοργανώνεται από την εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με Συνδιοργανωτή, όπως κάθε χρόνο, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Τμήμα Δυτικής Ελλάδος.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine