Ειδησεογραφία

Εκδήλωση παρουσίασης της «Ανασκόπησης 2013»

dsc 0003Eπικεντρωμένη πάνω στη θεματολογία που ανέπτυξαν οι καταξιωμένοι αρθογράφοι στο ειδικό τεύχος της «Ανασκόπησης 2013» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ήταν η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου.

Παρουσιάζονται τα σενάρια για την όδευση του Σιδηροδρόμου στην Πάτρα

 

Οι δύο επικρατέστερες προτάσεις για τη διέλευση της γραμμής του ΟΣΕ από τον αστικό ιστό της Πάτρας παρουσιάζονται στις 20 Δεκεμβρίου, στην πόλη από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλο.

H εκδήλωση των AHEPA στο Forum Ανάπτυξης 2013

Το κεντρικό ζητούμενο της εκδήλωσης των ΑHEPA της Πάτρας (οργάνωση AHEPA Patras HJ_25 «Saint Andrew») στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2013 / 16ο Money Show Πάτρας αποτέλεσε η δύσκολη ελληνική πραγματικότητα και ο τρόπος με τον οποίο μπορούν οι έλληνες ομογενείς, να στηρίξουν τις προσπάθειες για ανάκαμψη της οικονομίας. Βίντεο από την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου στο Forum Ανάπτυξης 2013

 

Με μια πολύ προσεγμένη παρουσία συμμετείχε στο Forum Ανάπτυξης 2013 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου. Ένα εξαιρετικό περίπτερο, διαρκής παρουσία σε αυτό στελεχών της , συχνή επίσης καθόλη τη διάρκεια του διημέρου η παρουσία τους γ,γ κ. Μ Αγγελάκα σε πολλές παο τις 28 συνεδρίες τόσο και στο εκθεσιακό χώρο. Ένα σχετικό video που προβαλλόταν στους χιλιάδες επισκέπτες του πολυσυνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ

Ομιλίες Α. Κατσιφάρα και Γ.Αγγελόπουλου στο Youtube

Video με χαιρετισμούς και εισηγήσεις του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Γιώργου Αγγελόπουλου στο Forum Ανάπτυξης 2013 έχουν αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι στο Youtube της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Μπορείτε να τα δείτε εδώ

Η Πάτρα κέντρο καινοτομίας και έρευνας

 

Τα θεμέλια για να καταστεί η Πάτρα το τρίτο κέντρο καινοτομίας στην χώρα έχει αρχίσει να «χτίζει» η Περιφέρεια, χαράσσοντας τη στρατηγική προσανατολισμού των πολιτικών που πρέπει να εφαρμοστούν προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και συγκρατώντας στη χώρα το υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει.

Τελευταία ευκαιρία για ένα σύγχρονο σιδηρόδρομο

Η Πάτρα έχει ανάγκη από σύγχρονο σιδηρόδρομο, ο οποίος μάλιστα θα πρέπει μέχρι το 2020 να έχει συνδεθεί με το λιμάνι της Πάτρας, αλλά και να πλησιάσει τον Άραξο.

Πολιτισμός και εξωστρέφεια στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκδήλωση της Πολυφωνικής

 

Η αξία του πολιτισμού ως διέξοδο και «όχημα» για την καλλιέργεια των πολιτών αναδείχθηκε στην επιτυχημένη εκδήλωση, που οργάνωσε η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, με επίσημο προσκεκλημένο τον διακεκριμένο συνθέτη Μίμη Πλέσσα, στα πλαίσια του FORUM Ανάπτυξης 2013 -16o ΜΟΝΕΥ SHOW το βράδυ του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου.

Νέοι «κρυφοί» και… φανεροί φόροι πέφτουν σαν «βόμβα» πάνω στην ακίνητη περιουσία

 

Διπλός φόρος στα ακίνητα, αυτοτελής φορολόγηση ενοικίων, πόθεν έσχες στις αγορές ακινήτων και κατάργηση του δικαιώματος εκχώρησης των ανείσπρακτων ενοικίων στο Δημόσιο. Είναι άλλοι τρεις νέοι επιβαρυντικοί παράγοντες για τους οποίους θα πρέπει να αισθάνονται δύσκολα οι ιδιοκτήτες ακινήτων το 2014.

Η ίδρυση Αναπτυξιακής Εταιρείας στο Επιμελητήριο, βασικός βραχίονας για την ενίσχυση των τοπικών εξαγωγών

 

Πυλώνας για την εξωστρεφή ανάπτυξη της περιοχής και παράγοντας επιβίωσης για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της περιφέρειας -που πλήττονται από την κρίση- είναι οι εξαγωγές.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine