Ειδησεογραφία

Υγεία και Ανάπτυξη: Προκλήσεις και προοπτικές στην Πάτρα και στη Δυτική Ελλάδα

Τις μεγάλες προκλήσεις και τις σημαντικές προοπτικές που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, ανέδειξε το «1ο Forum Υγείας», που διοργάνωσε η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» την Παρασκευή και το Σάββατο 12 – 13 Απριλίου 2013, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας. Το «1ο Forum Υγείας» ήταν μια ακόμα συνεδριακή και εκθεσιακή δράση, η οποία λειτούργησε ως βήμα ανάδειξης της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται γενικά ο τομέας της Υγείας, λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και των πολιτικών που εφαρμόζονται, αλλά συγχρόνως αποτέλεσε και μια σημαντική ευκαιρία προβολής των μεγάλων δυνατοτήτων που υπάρχουν στο πεδίο της εκπαίδευσης, της έρευνας και καινοτομίας και των επαγγελματικών δυναμικών που αναπτύσσονται ως απάντηση στην κρίση.

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και ομιλιών στο 1ο Forum Υγείας

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη 11/4/13 η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου, το μέλος του Δ.Σ. Ανδρέας Μαζαράκης και ο υπεύθυνος διοργάνωσης του 1ου Forum Υγείας Παναγιώτης Γιαλένιος, έγινε η παρουσίαση της συμμετοχής του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας στο διήμερο συνέδριο αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Όλα έτοιμα για το "1ο Forum Υγείας" στην Πάτρα. Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τους ομιλητές

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση του «1ου FORUM ΥΓΕΙΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», στην Πάτρα. (Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 5:00μμ -10:00μμ και Σάββατο 10:00πμ - 8:00μμ). Το νέο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» που πραγματοποιείται με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αχαΐας, του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών και με τη συμμετοχή ιδιωτικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Υγείας ,έχει θεματική ενότητα «Υγεία και Ανάπτυξη».

1ο Forum Υγείας: Εκθεσιακό και συνεδριακό διήμερο για τον κλάδο της Υγείας στην Πάτρα

Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο των συνεχών αναπτυξιακών της δράσεων διοργανώνει στις 12 και 13 Απριλίου 2013 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα, συνεδριακό και εκθεσιακό διήμερο υπό τον τίτλο «1ο Forum Υγείας» με κεντρική θεματική ενότητα «Υγεία & Ανάπτυξη».

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine