2ο Forum Ενέργειας

Αφίσα

Καταχώριση

ad energeia '13

Τα συμπεράσματα από τις συνεδριακές εκδηλώσεις του 2ου Forum Ενέργειας

Το ενεργειακό κόστος σε οικονομικούς και περιβαλλοντικούς όρους, είναι το μεγάλο θέμα που απασχολεί πλέον την κοινωνία σε όλα της τα επίπεδα, από το πιο μικρό νοικοκυριό, μέχρι την πιο μεγάλη επιχείρηση και οργανισμό. Ειδικά με τις ακραίες συνθήκες που έχει διαμορφώσει στην χώρα η οικονομική κρίση, αναδεικνύεται με επιτακτικό τρόπο η ανάγκη για φθηνή ενέργεια, χωρίς όμως να παραβλέπεται η περιβαλλοντική διάσταση του θέματος.

Δείτε φωτογραφίες από τα εκθεσιακά περίπτερα του 2ου Forum Ενέργειας

Πλήθος επισκεπτών πέρασαν από τα εκθεσιακά περίπτερα του «2oυ Forum Ενέργειας» που λειτουργούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου με τη συμμετοχή φορέων και επιχειρήσεων με δραστηριότητα στον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής.

UNISOL AE: «Η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) και ο σημαντικός ρόλος της στην εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων μας»

Το διήμερο του 2ου Forum Ενέργειας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις 18:00-19:00, με την εκδήλωση της εταιρείας UNISOL AE Θέμα: «Η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) και ο σημαντικός ρόλος της στην εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων μας».

«Η απάντηση της Πάτρας στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και του Ευρωπαϊκού Στόχου 20-20-20»

Το Σάββατο στις 12:30-15:30, η ΑΔΕΠ Α.Ε., ο Δήμος Πατρέων και η Διεύθυνση Α’Βάθμιας / Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης διοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα: «Η απάντηση της Πάτρας στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και του Ευρωπαϊκού Στόχου 20-20-20».

«Ανασυγκρότηση Πρωτογενούς Τομέα: Ενεργειακές και Περιβαλλοντικές Προεκτάσεις»

Το Σάββατο στις 18:00-20:00, το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος /Παράρτημα Πελ/σου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, διοργάνωσαν εκδήλωση με Θέμα: «Ανασυγκρότηση Πρωτογενούς Τομέα: Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Προεκτάσεις».

«Βιομηχανική Παραγωγή: Δικαιώματα Εκπομπής Ρύπων και Αγορά Ενέργειας»

Το Σάββατο στις 12:30-14:00 το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδος πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα «Βιομηχανική Παραγωγή: Δικαιώματα Εκπομπής Ρύπων και Αγορά Ενέργειας».

«Ενεργειακή Κατανάλωση Κτιρίων στο Δημόσιο Τομέα: Οικονομία και Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Ευρείας Κλίμακας»

Το Σάββατο 9/2/2013, στις 10:00-12:30, το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδος, Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδος και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργάνωσαν εκδήλωση με Θέμα: «Ενεργειακή Κατανάλωση Κτιρίων στο Δημόσιο Τομέα: Οικονομία και Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Ευρείας Κλίμακας».

«Ενεργειακή Κατανάλωση Κτιρίων στον Ιδιωτικό Τομέα: Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Προεκτάσεις»

Την Παρασκευή 8/2/2013 στις 18:00-21:30 το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Τμήμα Δυτικής Ελλάδος διοργάνωσε εκδήλωση με Θέμα: "Ενεργειακή Κατανάλωση Κτιρίων στον Ιδιωτικό Τομέα: Οικονομικές και Περιβαλλοντικές Προεκτάσεις».

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine