Στιγμιότυπα

Τα εκθεσιακά περίπτερα του Forum Ανάπτυξης 2012

Σημαντικές ήταν οι εκθεσιακές παρουσίες και στο Forum Ανάπτυξης 2012. Στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Αστήρ» υπήρχαν τα περίπτερα των θεσμικών συνδιοργανωτών και φορέων, δηλαδή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Οργανισμού Λιμένα Πάτρας καθώς και του ΟΤΕ, κεντρικού χορηγού του Forum Ανάπτυξης 2012.

Στον ημιώροφο, το εκθεσιακό τμήμα αφιερώθηκε στον χώρο της καινοτομίας, καθώς περιλάμβανε περίπτερα τεχνολογικών επιχειρήσεων, ερευνητικών κέντρων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και φορέων καινοτομίας.

Συγκεκριμένα υπήρχαν τα περίπτερα επιχειρήσεων του Συλλόγου Τεχνολογικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας (ΣΤΕΔΕ), της εταιρείας EL DRUG, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας / Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων, του Patras InnoHub και του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πάτρας. Επιπλέον, το εκθεσιακό τμήμα συμπλήρωσαν και τα περίπτερα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και των τοπικών ΜΜΕ.

Το εκθετήριο τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων του Forum Ανάπτυξης 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από το εκθεσιακό τμήμα με τεχνολογικές επιχειρήσεις μέλη του ΣΤΕΔΕ

Στιγμιότυπα από τα περίπτερα των τεχνολογικών επιχειρήσεων μελών του ΣΤΕΔΕ και τοπικούς φορείς. Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Σπύρος Κοτσαλίδης (Telematica),Φωκίων Αλεξανδρής (NOESIS), Χριστιάνα και Γιώργος Κρίκης (NOESIS), Νίκος Βόκας (Econais AE), Γιάννης Κατσαγούνος (BRITE AE), Βασίλης Τσαγκάρης (IRIDA LABS), Απόστολος Κατσιφάρας (Περιφερειάρχης), Δημήτρης Παπαηλιού (Corallia InnoHub), Πλάτων Μαρλαφέκας (Επιμελητήριο), Στέλιος Κουτρουμπίνας (BLUEdev ΕΠΕ), Αθανάσιος Παπαδόπουλος τ. βουλευτής, Θεόδωρος Τσούμπελης (Dynacomp).

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine