Γενικά θέματα

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Γιώργος Γεωργαντάς ομιλητής στην εκδήλωση της E.Ι.Α.Ν.Α POMIDA

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων του Νομού Αχαΐας, ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, θα πραγματοποιήσει την επετειακή ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών της  και όλων των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών ακινήτων της Αχαΐας, την Κυριακύη  24 Νοεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι  στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ" των Πατρών, στο πλαίσιο του  22oυ Forum Ανάπτυξης.

 H πρόληψη, το κόστος, η καινοτομία & το εθελοντικό «κίνημα»

7o forum ygeias prolipsiΜε εθελοντικές ομάδες, αλλά και επιστήμονες κύρους, που κατέθεσαν τις απόψεις τους για μια σειρά από επιστημονικά ζητήματα γέμισε το απόγευμα το αμφιθέατρο του Royal, κατά την δεύτερη ενότητα του 7ου Forum Υγείας, που διοργάνωσε η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων».

Οι παρεμβάσεις των εθελοντικών οργανώσεων στο 7ο Forum Υγείας

ethelontikes organoseisΣυγκινητικές ήταν στην ενότητα «Εθελοντισμός και Πρόληψη» οι παρεμβάσεις εκπροσώπων από συλλόγους και εθελοντικές οργανώσεις που εκπροσωπούν ασθενείς με χρόνιες ασθένειες. Να σημειωθεί ότι δεκάδες εκπρόσωποι των συλλόγων είχαν ενεργό συμμετοχή στις προετοιμασία των εκδηλώσεων του 7ου Forum Υγείας και στην επιλογή των εκλεκτών εισηγητών τους.   

Τεχνητή νοημοσύνη και ιατρική εμπειρία σε κοινή συμπόρευση

7o forum ygeias efstathopoulosΟι ραγδαίες εξελίξεις σε μια σειρά από επιστημονικά πεδία προς όφελος του ασθενούς αποκαλύφθηκαν στην πρώτη συνεδρία του Forum Υγείας. Αντικείμενό της ήταν οι «Νέες Τάσεις στην Υγεία», συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρίνα Ριζογιάννη και εκεί ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής-Ακτινοφυσικής, της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσίασε τις εξελίξεις στη Νανοτεχνολογία και τη Μοριακή Απεικόνιση.

Τα επιτεύγματα "τρέχουν" με ιλιγγιώδη ταχύτητα

7o forum ygeias bonanosΠεδίο ζωηρού διαλόγου και παρουσίασης νέων καινοτόμων εξελίξεων στην Υγεία αποτέλεσε το 7ο Forum Υγείας, που  διοργάνωσε το Σάββατο  14 Σεπτεμβρίου 2019 o «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα σε συνδιοργάνωση με τον Ιατρικό Συλλόγο Πατρών και τον Πανελλήνιο Συλλόγο Φυσικοθεραπευτών/Περιφερειακό τμ. Αχαΐας και Ηλείας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 7ο Forum Υγείας

7o forum igeias p.gialeniosΠεδίο ζωηρού διαλόγου  και παρουσίασης νέων καινοτόμων εξελίξεων στην Υγεία αποτέλεσε το 7ο Φόρουμ Υγείας, που  διοργάνωσε η εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων»  και ολοκλήρωσε τις εργασίες του το Σάββατο το βράδυ, στον πολυχώρο Royal στην Πάτρα.

Οι νέες τάσεις και προκλήσεις στην Υγεία στο 7ο Forum Υγείας, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Royal 

logo

Οι νέες τάσεις στην Υγεία μέσω μιας σειράς επιτευγμάτων όπως είναι η νανοτεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη αλλά και οι καινοτόμες τάσεις στην ιατρική επιστήμη θα αναπτυχθούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου , στον πολυχώρο  Royal, κατά την διάρκεια των εργασιών του 7ου Φόρουμ Υγείας, που συνδιοργανώνει  ο «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» με τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσιοθεραπευτών / Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας.

Συναντήσεις προετοιμασίας του 7ου Forum Υγείας
diorganotes forum ygeiasΣτην πορεία προετοιμασίας του 7ου Forum Υγείας πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με επιστημονικούς φορείς και εθελοντικούς συλλόγους στα γραφεία του  Ιατρικού  Συλλόγου  Πατρών για την οριστικοποίηση των θεματικών  ενοτήτων της φετινής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Royal Theater στην Πάτρα (Πρώην Πτωχοκομείο - Ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.).

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 το 7ο Forum Υγείας

forum ygeias 14.09Η εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο των συνεχών αναπτυξιακών της δράσεων προγραμματίζει για τις 14 Σεπτεμβρίου 2019  το «7ο Forum Υγείας» στο Royal Theater στην Πάτρα (Πρώην Πτωχοκομείο- Ώρες εκδηλώσεων: από 10:00 έως 21:00 μ.μ.).

"Έφυγε"  ο Ιστορικός της Πάτρας Βασίλης Λάζαρης

v.lazaris etaireia achaikon spoudonΤο Σάββατο 11 Μαΐου 2019 έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Λάζαρης, φιλόλογος ιστορικός, εξέχουσα μορφή των γραμμάτων, αλλά και δάσκαλος πολλών Πατρινών. Ο Βασίλης Λάζαρης κατέγραψε την ιστορία της πόλης μέσα από τα βιβλία του, εκδίδοντας το 1986 τον πρώτο τόμο της Πολιτικής Ιστορίας της Πάτρας από τις Αχαϊκές Εκδόσεις. 

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine