Γενικά θέματα

H Eταιρεία Αχαΐκών Σπουδών ανιχνεύει την Ιστορία της Πάτρας

spoud Copy

Οι «Πολυπολιτισμικές όψεις της νεότερης Πάτρας» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας της Εταιρείας Αχαΐκών Σπουδών την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, από 5:30 εώς 7:30 το απόγευμα, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Εμπορικός Σύλλογος και Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων: «Πως θα αυξήσετε τον τζίρο σας με μερικά κλικ» 

 eshop CopyΗ αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων μέσω της δημιουργίας ενός e shop, το οποίο προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα, μιας και χαμηλώνει το κόστος αγοράς και παράδοσης ενός προιόντος θα αναδειχτεί στην εκδήλωση του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών μαζί με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, μεταξύ 10πμ και 12 πμ, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξη, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

To πρόγραμμα «Proof of Concept» θα ανακαλύψουμε στην παρουσίαση του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών

parc CopyΟι «Αναπτυξιακές δράσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών» μέσα από το πρόγραμμα Proof of Concept- Έξυπνες Πόλεις παντού» θα αναδειχτούν στην εκδήλωση του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών, μεταξύ 5:30 και 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβριου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

«Έξυπνες δράσεις τέχνης και δημιουργίας» στην εκδήλωση του Σοροπτιμιστικού

 CopyΟι «Συν -έξυπνες δράσεις Τέχνης και Δημιουργίας» θα είναι το αντικείμενο της εκδήλωσης του Σοροπτιμιστικού Συλλόγου Πάτρας «Δανιηλής» που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το πρωί, στις 10:30 με 12:30. Σε αυτήν εξέχουσες προσωπικές από την περιοχή των Καλαβρύτων θα μιλήσουν για την περιοχή και τις προοπτικές ανάπτυξης.

Έξυπνες λύσεις παντού-Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία από την Ένωση Συμπολιτεία

simpoliteia Copy«Έξυπνες λύσεις παντού - Η καινοτομία στην Κοινωνική Οικονομία» θα είναι το αντικείμενο της «Ένωσης Συμπολιτεία», στο 22ο Forum Ανάπτυξης

Η «Ένωση Συμπολιτεία» είναι το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης των Φορέων Κ.Αλ.Ο, που δραστηριοποιούνται και λειτουργούν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Οι έξυπνες πόλεις και πως θα αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης της Οικονομίας

 city CopyΗ Lever Σύμβουλοι Ανάπτυξης ΑΕ, μέλος του Ομίλου «Σαμαράς & Συνεργάτες» και η CISCO HELLAS, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Έξυπνες πόλεις: Μοχλός ανάπτυξης της Οικονομίας και της Ποιότητας Ζωής στις Αστικές Συγκεντρώσεις», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

 Oι καινοτόμες εφαρμογές που αλλάζουν  τις πόλεις

255846 smart city

 «Έξυπνες πόλεις και καινοτόμες εφαρμογές» θα είναι το θέμα της συνεδρίας του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων, το οποίο εστιάζει σε τεχνολογίες αιχμής εφαρμόσιμες στο βιομηχανικό και επιχειρησιακό περιβάλλον. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτριος Σερπάνος, Διευθυντής ΙΝΒΙΣ.

Οι έξυπνες επιλογές που θα σώσουν Πατραϊκό και Κορινθιακό  

PATRAIKOS

Έξυπνες λύσεις για την προστασία του Φυσικού και Πολιτιστικού μας περιβάλλοντος, αγγίζοντας ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα, θα δώσει στο 22ο Forum Ανάπτυξης η Ένωση Προστασίας Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος του Κορινθιακού και Πατραϊκού Κόλπου «Νηρέας» σε ειδική εκδήλωση.

Mια έξυπνη ανάγνωση της Ιστορίας από το  Ινστιτούτο Τοπικής Ιστορίας 

historyΤο Ινστιτούτο Τοπικής Ιστορίας (Ι.Τ.Ι.) είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην καταγραφή και διάσωση του ιστορικού τοπίου και της ιστορικής μνήμης με σύγχρονες μεθόδους και με βασικούς άξονες τη διεπιστημονική προσέγγιση, την επιτόπια έρευνα, την αναζήτηση και μελέτη νέων πρωτογενών πηγών, την εκπαίδευση και επιμόρφωση.

Γίνε διαχειριστής της πολυκατοικίας σου με ένα κλικ στο κινητό σου

polΗ polikatikia.gr αποτελεί την νέα εποχή στην διαχείριση των κτιρίων και τα πλεονεκτήματά της θα διαπιστώσουν όσοι βρεθούν στο 22ο Forum Ανάπτυξης στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα.(Η εκδήλωση της Looper της εταιρείας που έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα polikatikia.gr έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 17:30μμ).

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine