Γενικά θέματα

Ομιλητής στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς

NIKOS PAPPAS 1024x683 CopyΣτην Πάτρα θα βρεθεί το Σάββατο ο  πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, που συμμετέχει στο 22ο Forum Ανάπτυξης. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 17:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αστηρ». Θέμα: Η συμβολή των νέων τεχνολογιών στον ψηφιακό μετασχηματισμό της οικονομίας και της κοινωνίας

 

«Kαινοτομία και εκσυγχρονισμός στην Δικαιοσύνη» από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών

diki CopyΠαρουσία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει δίωρη συνεδρία με θέμα : «Smart justice, καινοτομία και εκσυγχρονισμός στην Δικαιοσύνη» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, ώρα 10:30, στο ξενοδοχείο Αστήρ στο πλαίσιο του 22oυ  Forum  Ανάπτυξης

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αθανάσιος Ζούπας, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γεώργιος Τσίρης, Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

«Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την Υγεία» από ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ

ite CopyΟι «Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον και την Υγεία» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Ερευνών -Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής  (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ) μεταξύ 12:30-14.00 , το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο 22 Forum Aναπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστηρ». Θα παρουσιασθούν συνεργασίες του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ με εταιρείες και φορείς της περιοχής, αλλά και δραστηριότητες υποστήριξης της καινοτομίας μέσω συνεργασιών με οργανισμούς όπως το MITEF Greece.

Καινοτόμες δράσεις στην Υγεία από την 6η ΥΠΕ

 ype Copy«Ανισότητες στην Υγεία-Κοινές καινοτόμες δράσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στο 22ο Forum Ανάπτυξης, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 5:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ». 

«Έξυπνες προτάσεις για μια έξυπνη πόλη» από τη δημοτική παράταξη «Σπιράλ»

spiralΤις «έξυπνες προτάσεις για μία έξυπνη πόλη» θα παρουσιάσει η δημοτική παράταξη «Σπιράλ» συμμετέχοντας το Σάββατο, στις 8:30 με 9:30 το βράδυ, στο 22ο Forum Ανάπτυξης, ένα χρόνο μετά την ίδρυση της.

«Ευφυής Γεωργία: Ένα τεράστιο βήμα στον συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο», από το Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών

geoponia«Ευφυής Γεωργία: Ένα τεράστιο βήμα στον συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο», θα είναι το θέμα της συνεδρίας του Eργαστηρίου Βοτανικής Ζιζανολογίας του  Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μεταξύ 18:30 και 20:30 το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

Στήνει γέφυρα καινοτομίας, ανάπτυξης και έρευνας με τη Βιομηχανία το Τμήμα Χημικών Μηχανικών

foto xm CopyΜε δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις συμμετέχει το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στο 22ο Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Τεχνητή Νοημοσύνη και καινοτομία από τα τμήματα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ

kainotomia Copy

Πολλά ακούγονται για την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία. Ήρθε όμως η ώρα να τα δούμε και στην πράξη. Τους ορίζοντες που ανοίγονται θα παρουσιάσει το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών στην εκδήλωση «Τεχνητή Νοημοσύνη-Καινοτομία: Ευφυΐα Παντού», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, μεταξύ 17:30 και 19:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.

Δήμος Πατρέων και ΔΕΥΑΠ: «Οι δράσεις που θα υλοποιήσουμε για μια έξυπνη πόλη»

dimarxeio CopyΜια πόλη όπως η Πάτρα δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τις αλλαγές που συντελούνται και να χάσει το τρένο των εξελίξεων. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Πατρεών και η ΔΕΥΑΠ συμμετέχουν στο 22ο Forum Ανάπτυξη με την εκδήλωση «Δράσεις έξυπνης πόλης», την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 12:30 με 14:30.

«Έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον» από Σύλλογο Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας

ZAV61775 CopyΤις «έξυπνες λύσεις για το περιβάλλον» θα αναδείξει στην εκδήλωσή του ο Σύλλογος  Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος  Κ.Υ Χαλανδρίτσας, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου το απόγευμα  στις 8 με 10 το βράδυ, στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, στο ξενοδοχείο «Αστήρ». 

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine