Γενικά θέματα

   Μιχάλης Λεμπιδάκης: «Η επιτυχία είναι παραγωγή επιστημόνων με πρακτικές γνώσεις»

LEMPI

 

Στην εκδήλωση του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Πάτρας παρέστη και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των «Πλαστικών Κρήτης», ο οποίος και έλαβε τιμητική πλακέτα, μίλησε για τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι επιχειρήσεις. « Σε μια εταιρεία δεν μπορεί όλοι να είναι εφευρέτες. Όμως πρέπει να δημιουργήσεις έναν οργανισμό που οι ιδέες θα ξεκινούν από επάνω επίπεδο και θα διαχέονται σε όλα τα υπόλοιπα. Η ανάπτυξη διαφοροποιημένων προϊόντων είναι επίσης μονόδρομος για την επιτυχία» ανέφερε.

Τμήμα  Χημικών Μηχανικών Πάτρας: Έρευνα και καινοτομία δίαυλοι επιτυχίας της χώρας μας

 XIM 1 Copy

Η έρευνα, η καινοτομία και η ανάπτυξη αναλύθηκε στην ιδιαίτερα πλούσια από άποψη πληροφόρησης εκδήλωση του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, στο 22ο Forum Ανάπτυξης.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, Δημήτρης Βαγενάς, με υπερηφάνεια παρουσίασε τα όσα έχει καταφέρει το συγκεκριμένο τμήμα, το οποίο απαριθμεί 150 δημοσιεύσεις το χρόνο ενώ σημαντική βοήθεια αναμένεται να του δοθεί με τη διαδικασία των χορηγιών.

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος& Επιμελητήριο Αχαΐας: Οι επιχειρήσεις στον ψηφιακό κόσμο

epim Copy

Την ανάγκη οι επιχειρήσεις να εισαχθούν στον ψηφιακό κόσμο, καθώς και το πλάνο δράσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος για την τουριστική προβολή και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ανέδειξαν οι ομιλητές στην εκδήλωση με τίτλο «Επιχειρηματικές δεξιότητες και δυνατότητες σε έναν έξυπνο ψηφιακό κόσμο» στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης.Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Επιμελητήριο Αχαΐας με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς παρουσιάστηκε και το πρόγραμμα Grow Greek Tourism Online της Google για τις νέες ευκαιρίες προώθησης και προβολής τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του διαδικτύου.

Έξυπνες λύσεις παντού

   nea egkainia Copy

 Οι έξυπνες λύσεις στα πολλαπλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του 22ου Forum Ανάπτυξης- Money Show Πάτρας 2019, το οποίο ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.Το πρωί του Σαββάτου εξελίχθηκαν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μέσω των οποίων αναδείχτηκαν έξυπνες λύσεις στα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα, ενώ το απόγευμα πριν την έναρξη των συνεδριακών εκδηλώσεων τελέστηκε ο αγιασμός από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Νικόλαο Σκιαδαρέση, ο οποίος και εκπροσώπησε τον Μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομο.

 Οι νέες υπηρεσίας της ΔΕΥΑΠ σε ειδικό περίπτερο στο 22ο Forum Ανάπτυξης

 

deiap Copy

  

 

 

Mε ένα περίπτερο όπου θα παρουσιαστούν οι σύγχρονες υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης που διαθέτει πλέον η υπηρεσία, θα συμμετάσχει η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης Άρδευσης Πάτρας (ΔΕΥΑΠ) στο 22ο Forum Ανάπτυξης και τις δύο ημέρες της εκδήλωσης, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Αστηρ». Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν για τις τελευταίες τεχνολογίες της υπηρεσίας, που πλέον αλλάζει   σελίδα και διαθέτει στους καταναλωτές μια μεγάλη γκάμα παροχών.

«Τόπος σποράς» προτάσεων και συνεργασιών

pgialeniosΓια μια ακόμη χρονιά είμαστε έτοιμοι εδώ στο «Σύμβουλο Επιχειρήσεων» για την πραγματοποίηση του 22ου Forum Ανάπτυξης. Κοντεύουμε να συμπληρώσουμε ένα τέταρτο του αιώνα συνεχούς παρουσίας με ένα θεσμό ουσιαστικού διαλόγου και παρέμβασης, που έχει πλέον γερό αποτύπωμα στα αναπτυξιακά και όχι μόνο πράγματα της περιοχής μας αλλά τολμούμε  πλέον να πούμε και της χώρας μας.

Στις 23 & 24 Νοεμβρίου το 22ο Forum Ανάπτυξης-Το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Συνεδριακών Εκδηλώσεων

LOGO 22OY FORUM Στην τελική ευθεία πλέον το 22o Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας, διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (ώρες συνεδριακών και εκθεσιακών εκδηλώσεων 10:00-22:00).  «Έξυπνες λύσεις παντού “SMART*”» είναι το Κεντρικό θέμα των φετινών εκδηλώσεων της κορυφαίας αναπτυξιακής συνάντησης της Δυτικής Ελλάδας.

«Οι δυνατότητες σε έναν έξυπνο ψηφιακό κόσμο» από Περιφέρεια και Επιμελητήριο Αχαΐας

neural network consciousness downloading 348x196 Copy“Επιχειρηματικές δεξιότητες και δυνατότητες σε έναν έξυπνο ψηφιακό κόσμο” είναι το αντικείμενο της συνεδρίας που διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Αστήρ»

Τα ανοικτά χρηματοδοτικά προγράμματα από τη «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος»

diaxeirist CopyΣτο πλαίσιο σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, θα συμμετέχει σε ανοικτή εκδήλωση στο πλαίσιο του 22ου Forum Ανάπτυξης, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

«Σύγχρονες Αθλητικές Διοργανώσεις & Ελληνική Περιφέρεια» από την Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων

patreus 1021x580 Copy

 «Σύγχρονες Αθλητικές Διοργανώσεις και Ελληνική Περιφέρεια» θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίας που θα διοργανώσει η  Οργανωτική Επιτροπή Μεσογειακών Παράκτων Αγώνων, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, συμμετέχοντας στο 22ο Forum Ανάπτυξης.

Πρωτοσέλιδο "Σύμβουλου Επιχειρήσεων"

Πρωτοσέλιδο Τελευταίας Έκδοσης

PDF, E-Paper τελευταίας έκδοσης εδώ

Δείτε το κανάλι μας στο YouTube

Εικονομηνύματα Forum Ανάπτυξης

banner forum 2016

 

Αρχή Σελίδας
Template by JoomlaShine